Kies een regio

Live

Het Proces: Podcast Tessa Douwstra X Naaz


De Basis-resident Tessa Douwstra (beter bekend onder de naam LUWTEN) maakte rondom haar laatste plaat Draft een podcastserie over het maakproces genaamd Drafts. In deze gesprekken deelt een muzikant de eerste schets en laatste versie van een nummer en praat over wat er in de tussentijd is onderzocht, gebeurt en besloten.

Let op: deze sessie is wegens ziekte verplaatst van 26 september naar 2 november.

Op deze avond in De Basis borduurt ze voort op dit idee en onderzoekt ze samen met het publiek het songwriting-proces van een artiest die ze hoog heeft zitten. Wat was dat eerste idee dat bleef plakken? Waar kwam het vandaan en hoe ontwikkelde het zicht verder? Kortom, wat is je proces?

Naaz

Naaz is een opkomende alternative artiest, producer, regisseur en songwriter gevestigd in Amsterdam. Naaz groeide op in een vluchtelingengezin en had in de kunstwereld alle kansen tegen haar. Echter, haar unieke Koerdische wortels hebben haar zeker niet tegengehouden. Met nummers als ‘Words’, ‘Loving Love’, ‘Up To Something’ met miljoen streams, en ‘Azadî’ van het nieuwe album, heeft ze zichzelf ontwikkeld tot een van de meest authentieke en pure artiesten die je in een tijdje hebt gehoord. Op donderdag 2 november gaat ze het met Tessa en het publiek hebben over haar nummer ‘Taped.’

Let op: deze avond wordt ook opgenomen om mogelijk als podcast uit te brengen!
← Naar overzicht

2 november - 19.30u

De Basis, Nijmegen

Gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland