Kies een regio

Workshop

Hedon Academy Online: schrijven in opdracht


Deze Hedon Academy gaat over schrijven in opdracht. Wanneer je gaat schrijven aan een nummer komen daar verschillende dingen bij kijken. Ten eerste de praktische zaken: Hoe maak je goede afspraken en wat worden de rollen binnen je team. Daarnaast bespreken we het werkproces vanuit praktisch en creatief perspectief. Hoe lever je een song af in een middag? We richten ons hierbij samen met onze gasten Yoshi Breen en Karel J Schepers op het fenomeen de ‘Radiohit’. De specialisten zijn te gast:

Yoshi Breen
Yoshi is een award-winning Nederlandse songwriter. Hij is begonnen met het spelen in indiebands maar is nu volledig gefocust op het fulltime schrijven van muziek. Hij werkt samen met schrijvers van over de hele wereld voor internationale artiesten. Zo schrijft hij voor Martin Garrix, Alok, Snoop Dogg, Armin van Buuren, Sam Feldt, Hardwell, Paris Hilton, Monsta X en vele anderen.

Karel J Schepers
De nog jonge singer-songwriter schreef de afgelopen twee jaar meer dan 75 liedjes waarvan een kleine selectie op zijn debuut ep ‘Lenteregen’ terecht kwamen. Zijn liefde voor gitaren, Mayer en Beatlesque Pop zijn hoorbaar vanaf de eerste toon die je van hem meekrijgt. Datgeen wat het anders maakt, zijn de Nederlandse teksten. Eerlijke, frisse, charmante popliedjes, met band en een brutaal randje.

Dit evenement vindt plaats in de vorm van een livestream. Tune op 12 april in via deze link.

← Naar overzicht

12 april - 19:00

Online

Naar website > Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland