Kies een regio

Workshop

Hedon Academy Online: netwerken


Deze Hedon Academy Online met Pien Feith (Friendly Fire) en Manu van Kersbergen (o.a. coördinator matchmakers cultuur), gaat over het thema ‘netwerken’. Netwerken is van cruciaal belang als je zelfstandig werkzaam bent in de muziekwereld. Door aan je netwerk te laten zien wie je bent en waar je voor staat, weten mensen jou voor de juiste klussen te vinden. Een goed netwerk kan grote mate bijdragen aan het verder brengen van je carrière. Wat zijn de kenmerken van een goed netwerk en hoe leg je contact met de mensen die voor jou belangrijk zijn? De volgende personen zijn te gast om je kennis up te daten:

Manu van Kersbergen is een echte duizendpoot. Hij schrijft, performt, is presentator, antropoloog en oprichter van uitgeverij Rorschach. Daarnaast is hij coördinator van de Matchmakers in Cultuur voor Fonds Podiumkunsten, VSBfonds en Fonds voor Cultuurparticipatie. Vanuit verschillende perspectieven weet Manu het belang van je netwerk en het inzetten daarvan te belichten.

Pien Feith is boeker bij Friendly Fire, een boekingskantoor in Amsterdam dat zowel Internationale als Nederlandse artiesten boekt en daarnaast Festivals organiseert zoals Indian Summer, Tuckerville en Best Kept Secret. Ze leerde de muziekwereld in Nederland voornamelijk kennen als muzikant en rolde via het programmeren van muziek op festivals door naar boekingen. Pien is graag geziene gast bij conferenties en kan het netwerken vanuit de artiest maar ook vanuit het perspectief van de industry professional benaderen. Wil je bijvoorbeeld bij een goed boekingskantoor terecht komen? Pien vertelt je precies hoe je dit aanpakt.

Dit evenement wordt georganiseerd door Hedon in samenwerking met Booster Festival, tickets zijn verkrijgbaar via de site van Hedon.

← Naar overzicht

8 maart - 19:00

Livestream vanuit Hedon, Zwolle

8,00

Naar website > Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland