Kies een regio

Kennis & netwerk

GROWE: Q&A met Luciano Winter


GROWE: dé open mic avond voor iedereen die houdt van hiphop, afro, R&B en dancehall, komt er weer aan. Deze editie wordt vooraf gegaan door een Q&A met Luciano Winter (Stormi Capital) waar jij terecht kunt met al je vragen. 

Op woensdag 21 juni is GROWE terug met een hele speciale Open Mic editie! Natuurlijk is er weer de kans om jezelf te laten zien tijdens de Open Mic Sessie! Vergeet hiervoor niet je muziek mee te nemen op usb! 

Knowledge is key!

Kom op tijd want GROWE gaat iets nieuws doen! Om 20:00uur wordt gestart met een Q&A met niemand minder dan Luciano Winter van Stormi Capital. Luciano is tevens de founder van record label Rotterdam Airlines (bekend van bijv. Sevn en Kevin). Mooie kans dus om alles wat je altijd al wilde weten aan een professional te vragen en zo je eigen kennis over de muziekscene een boost geven.

GROWE

Na afloop van de Q&A kun je natuurlijk lekker blijven hangen voor GROWE, waar we een speciale open mic hosten en ook weer een showcase te zien is. Check het event van GROWE voor meer info.

Aanmelden

Growe is gratis! RSVP voor jouw plekje op de gastenlijst!

← Naar overzicht

21 juni - 20.00

Luxor Live, Arnhem

Gratis

Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland