Kies een regio

Live

GROWE DJ SHOW: Naces + DJ RIVA


Op vrijdag 27 oktober kun je afstemmen voor een speciale editie van de GROWE DJ SHOW. Tune vanaf 15.00uur in voor twee aanstormende dj’s uit Gelderland met een mix! 

Naces

De uit Arnhem afkomstige Noah Verschore (18) bijt het spits af. De Arnhemmer is al sinds zijn 11e bezig met dj’en en beats maken. Op zijn 16e is hij verknocht geraakt aan Drum ‘n Bass. Noah, die als Dj door het leven gaat als Naces, heeft al best wat ervaring opgedaan als en al op mooie plekken mogen draaien. Zijn doel is uiteindelijk om zijn passie voor muziek te delen met bezoekers van events als Liquicity en Rampage. Tijdens zijn aflevering van de GROWE DJ SHOW zal hij ons verrassen met een mooie mix van zijn favoriete nummers van het moment en wat eigen producties. Tune in vanaf 15:00 uur! 

DJ RIVA

Na Naces is het de beurt aan DJ RIVA. Deze 21 jarige DJ/producer uit Tiel maakt al ruim 10 jaar muziek. Als DJ was hij onlangs nog te bewonderen op Appelpop. Zijn favoriete genres zijn: dancehall, hiphop, moombahton en afrobeat. Natuurlijk komen deze genres ook aan bod in zijn set voor de GROWE DJ SHOW. Riva’s set begint om 16:00 uur! 

Meer info

De GROWE DJ SHOW met Naces en DJ RIVA is vrijdag 27 oktober vanaf 15:00 uur te beluisteren en te bekijken via de website van Open Source Radio.

Wil je ook een keer kans maken om een set te mogen draaien tijdens de GROWE DJ SHOW hou dan Sonar in de gaten of stuur dan een mailtje met je info naar  info@poppuntgelderland.nl.

← Naar overzicht

27 oktober - 15.00

Open Source Radio

Gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland