Kies een regio

Live

GROWE DJ SHOW: DOUBLE-B


Op vrijdag 3 februari kun je afstemmen op Open Source Radio om te genieten van een djset van producer en dj DOUBLE-B.

De Arnhemse Benjamin, beter bekend als DOUBLE-B is een producer die ook achter de draaitafel zijn weg weet te vinden. Benjamin werd geïnspireerd door Quincy Jones en begon op vroege leeftijd met het produceren. Hij merkte al snel dat hij veel van zijn creativiteit kwijt kon in het produceren van beats en het maken van tracks. 

Je kan hem kennen van tracks voor opkomende Gelderse artiesten als Mauro, Saint Ronil en Joella T. De laatste paar maanden werkt hij ook steeds meer buiten de provincie met artiesten als bijvoorbeeld Cor en Kempi. Het draaien heeft DOUBLE-B pas later opgepakt, maar zeker niet onverdienstelijk want deze alleskunner kan je inmiddels regelmatig achter de decks in de clubs vinden. 

Zo ook vrijdag 3 februari tijdens de GROWE DJ SHOW op Open Source Radio. Bereid je voor op een dansbare set met een mix van Afro, Amapiano en eigen producties!

De GROWE DJ SHOW met DOUBLE-B is vrijdag 3 februari vanaf  12:00 uur te beluisteren en te bekijken via www.opensourceradio.nl

Wil je ook een keer kans maken om een set te mogen draaien tijdens de GROWE RADIO SHOW stuur dan een mailtje met je info naar info@poppuntgelderland.nl

← Naar overzicht

3 februari - 12.00

Open Source Radio, Nijmegen

Gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland