Kies een regio

Live

Gras | Verse Oogst met Marcos, Syam, Weasley en Carlos Lamberts


Na een periode van zaaien en groeien is het tijd om de Verse Oogst op het podium te zien bloeien. Vanavond gaan opkomende Gelderse artiesten vol trots hun muzikale oogst showen. Ontdek hier het beste van Gelderse bodem!

Marcos (2001) is een jonge Nederlands Macedonische rapper. Van jongs af aan heeft hij liefde voor de cultuur en vindt zijn inspiratie in de fundamenten van Hip Hop. In april 2019 heeft hij zijn eerste single 2001 uitgebracht. De singles erna, genaamd Liefde of Verslaving, De Torie en Lion zijn producten van zijn social media project #Wordplayed waar hij in zijn liedjes woorden gebruikt die worden ingestuurd door zijn followers. Hij is ook als featuring te horen op de single Best Day Ever.

Syam is een Amersfoortse muzikant die niet bang is om te zeggen wat hij denkt en te maken wat hij wil. Hij is vooral bekend met boombap, maar hij houdt er ook van om jazz in zijn muziek te voegen. Hij maakt alles zelf, van beats tot bars. Zijn intentie met zijn muziek is laten zien hoe mooi het is om gewoon jezelf te zijn.

Weasly is Wessel van Dijk (20) die zich sinds zijn 15e bezighoudt met hiphop muziek. Hij houdt van oldschool hiphop met hier en daar een vleugje new wave. In 2017 bracht hij zijn eerste muziek uit onder de naam ‘OWeasly’, dit was op SoundCloud. Na veel positieve reacties is hij zijn muziek gaan uitbrengen op Spotify.

Carlos Lamberts is 23 jaar, geboren en getogen in Apeldoorn. Al op jonge leeftijd raakte hij gefascineerd door muziek en begon hij met produceren en draaien in elke stijl. Als hij draait kan je rekenen op een energieke live set met de dikste tracks van nu. In 2021 gaat hij een aantal House Pop en Techno nummers uitbrengen.

Dit evenement is te volgen via een YouTube livestream, tune zaterdag in via deze link.

← Naar overzicht

20 maart - 20:00

YouTube livestream

8,-

Tickets > Naar website > Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland