Kies een regio

Jamsessie

GRAS | MonkeyJam


3…2….1… en nu? Dat ligt vanavond in jouw handen!

Gelderse muzikanten kunnen maandelijks hun hart ophalen tijdens de MonkeyJam jamsessies in GIGANT Apeldoorn. Tijdens deze open jamsessies is alles mogelijk op basis van improvisatie: van funky grooves tot hiphop bangers en van zoetsappige ballades tot metalbeukers. De jamsessies worden muzikaal geleid door Jan Terlouw Junior en zijn gratis toegankelijk.

De MonkeyJam is al jarenlang een succesvol fenomeen in Deventer en wist inmiddels ook Zwolle en Enschede te veroveren. Deze maandelijkse jamsessie wordt georganiseerd door Colored Monkeys in samenwerking met GIGANT en GRAS. Colored Monkeys is een muzikale community en organiseert diverse podiumplekken voor muzikanten: van jamsessies tot festivals en videoconcepten.

Jan Terlouw Junior staat vanaf 20:00 voor je klaar, samen met de MonkeyJam huisband, bestaande uit o.a. Fabian Schrijver (Roots Rising), Noah Ralph, Jonathan Spruyt en Richard Wevers. Het evenement is gratis toegankelijk en is een aanrader voor muzikanten uit de regio die hun muzikale netwerk willen vergroten of laagdrempelig podiumervaring op willen doen.

← Naar overzicht

1 juni - 20:00

GIGANT Apeldoorn

Gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland