Kies een regio

Panel

Go North: Work for Dutch Media Composers in the Nordics


Scandinavië heeft een bepaalde prestige als het aankomt om muziektraditie, met producers en componisten als Mas Martin die bovenaan de hitlijsten staat en filmcomponisten als Jóhann Jóhannson en Hildur Guðnadóttir die hoog aanzien genieten door hun werk in Hollywoodfilms en –series. Maar welke mogelijkheden zijn er voor de Nederlandse mediacomponist en artiest bij onze Noorderburen?

Buma Music in Motion presenteert Go North: Work for Dutch Media Composer in the Nordics. Tijdens deze sessie delen vier sprekers hun visie op de film-, televisie- en reclame-industrie in Scandinavië om Nederlandse componisten en artiesten te helpen bij het starten van nieuwe samenwerkingen. In het bijzonder wordt hierbij de bestaande en mogelijke samenwerking tussen Europese componisten en Scandinavische filmmakers verkend. Ook wordt er gesproken over de huidige bewegingen in sync, originele muziek in media en hoe de Scandinavische markt reageert op COVID. Ook krijg je inzicht in de gang van zaken in Scandinavië, de do’s en dont’s van het zakendoen daar en de subtiele verschillen tussen de landen en hun culturen.

Dit panel is te kijken via het videoplatform van Buma Music in Motion. Het is gratis te zien, maar je moet je wel even inschrijven.

 

← Naar overzicht

6 mei - 17:00

Online

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland