Kies een regio

Live

Gelders Goed // Goya, Dan Mango & Noah Jaora


Deze avond is onderdeel van Gelders Goed, een concertreeks met ervaren en nieuw talent. Deze avonden worden op locaties door de hele Achterhoek gebracht. Na de eerste reeks hebben de bands de mogelijkheid één nummer op te nemen in het poppodium van de DRU wat later uitgegeven zal worden op cassette.

🔹 Goya
Zand tussen je tenen, zout op je lippen, wind door je haren en Goya op de speakers. Kneiterdansbare muziek. Welke tijd van het jaar het ook is. Het plezier druipt er van af en de liedjes nemen je mee naar de fijnste plekjes op de wereld. De stijl? Tja, welke naam zullen we er eens aan geven… Gypsyfunk met Bluesska, een vleugje rap en een tikkeltje Soulsurfing.

🔹 Dan Mango
Popmuziek waarop gedanst kan worden met een klein vleugje waarheid. DAN Mango, het soloproject van producer, singer-songwriter en multi-instrumentalist Dante van Hasselt, omschrijft liefde, pijn en hoop in een hip jasje. En met Pepijn Rözer op de bas, Siep Slutter op de drums en Mick van der Molen op de gitaar valt de sfeer precies op de plek.

🔹 Noah Jaora
Noah Jaora is zanger, songwriter, producer en multi instrumentalist uit Apeldoorn. Zijn sound is te omschrijven als soul, funk en een vleug r&b. Noah brengt zijn band mee naar Streeckgenoot. Dat wordt een toffe avond!

Gelders Goed on Tour is een initiatief van DRU poppodium. Met steun en medewerking van: Fonds Podiumkunsten, Provincie Gelderland, Cultuur en Erfgoedpact Achterhoek, Poppunt Gelderland, 3voor12 Gelderland

← Naar overzicht

12 mei - 20:00

Streeckgenoot, Doetinchem

8,50

Tickets > Naar website > Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland