Kies een regio

Live

Gelders Goed @ Reurpop


Suzan en Freek, Kensington, Miss Montreal, Jett Rebel – allemaal vonden zij al eens hun weg naar het festivalterrein aan de Wiersseweg in Ruurlo. Inmiddels zijn het gevestigde namen in de Nederlandse muziekscene, maar toen ze destijds werden geboekt vielen ze (gewoon) onder het kopje ‘talenten’.

Talent een podium bieden is een belangrijk onderdeel van Reurpop. En dat komt goed uit, want de Gelderse muziekscene zit bomvol talent. Daarom zijn we voor Reurpop 2024 een unieke samenwerking aangegaan met het DRU Poppodium. Met trots kunnen wij zeggen dat Gelders Goed voor een speciale editie neerstrijkt in Ruurlo. Gelders Goed @ Reurpop dus!

Gelders Goed is een initiatief van Erik Ramaker, programmeur bij het DRU Poppodium. Het is een concertreeks met ervaren en nieuw talent uit de buurt. De line-up bestaat uit een combi van Gelderse en Achterhoekse bands en muzikanten.

Dit jaar krijgt Gelders Goed dus een unieke editie erbij. Vier talentvolle Gelderse bands bestijgen op 8 juni het podium tijdens de 15e editie van Reurpop. Een tikje alternatief, maar wel lekker – deze veelbelovende bands spelen zaterdagavond op Gelders Goed @ Reurpop :

Capital 33
Altijd al willen weten hoe een blik energiedrank klinkt? Met een smaak waar je nèt niet je vinger op kan leggen: maak kennis met Capital 33. Een jonge, energieke band die je het best kan scharen onder alternative rock. Voor fans van Royal Blood en Twenty One Pilots. Capital 33 heeft sinds hun debuut show op 21 oktober 2022 in de gerenommeerde Hanzehof Zutphen meer bekende podia mogen betreden zoals de DRU, de Goffert en Huntenpop. Ook zijn ze vaste en gewaardeerde gast in het bekende Dollars in Nijmegen.

The Stone Souls
The Stone Souls is een muzikale roadtrip langs ruige rotspartijen en stille beekjes. Feilloos mixen ze het beste van Desert Rock met Americana en nostalgische popmelodieën. Je hoort slidegitaren, mariachi-trompetten, filmische passages en openhartige verhalen over buitenbeetjes en dromers.

Sinds hun oprichting door Theodor Versteegen brachten The Stone Souls al twee albums uit: The Stone Souls (2020) & Misfits (2022). Hiermee betraden ze het podium op plekken als Luxor Live en de Zwarte Cross. The Stone Souls bestaat uit Theodor Versteegen, Dayenne Wielheesen, Bas Janssen en Niek Witjes. In 2024 brengen ze twee EP’s uit: Splinter (OST) in het voorjaar en Riptide in het najaar. Met als klap op de vuurpijl: de lancering van hun eigen korte speelfilm. The Stone Souls staan klaar om een podium te rocken, dus houd hun tourschema in de gaten!

Wasted Youth Club
De party Garage van Wasted Youth Club wordt geïnspireerd door de overlevingstocht van vier vrienden in hun quarter-life crisis en bands als Fidlar, Together Pangea en Ty Segall. Gevoed door zweet en bier creëert Wasted Youth Club live een muur van energie die zowel het podium als de barrière tussen band en publiek zal slopen.

SONIC WHIP
SONIC WHIP is een Nederlandse alternatieve rockband die eind 2018 werd opgericht door de broers Meryn en Florian Bevelander. In mei 2022 voegde bassist Kevin Clerence zich bij de band. De combinatie van zware riffs en meerstemmige leadzang lijkt te verraden dat Alice In Chains de grootste invloed van Sonic Whip is. Maar omdat de algehele sound aanmerkelijk opgewekter is en er regelmatig aan Queens Of The Stone Age herinnerende eigenwijze stonerriffs opduiken, heeft SONIC WHIP toch een volkomen eigen gezicht. Halverwege 2021 verscheen hun in eigen beheer geproduceerde debuutalbum “Triskelion”, dat gepresenteerd werd middels een succesvolle en uitverkochte releaseshow in Doornroosje in hun geboortestad Nijmegen.

← Naar overzicht

8 juni -

Ruurlo

27,50

Tickets > Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland