Kies een regio

Live

Gelders Goed IV


Op 11 december staan er weer drie Gelderse acts op het podium van DRU Popppodium.

Waltzburg uit Nijmegen maakt indiepop die zich ergens tussen Kevin Morby en Vampire Weekend bevindt. Al vroeg in haar bestaan werd de band opgepikt door 3FM, die Waltzburg omdoopte tot 3FM Talent, met als resultaat dat de singles ‘Gotor’ en ‘Cleo’ regelmatig op de zender te beluisteren zijn. Waar voor de meeste acts de coronacrisis een rustige periode was, knalde Waltzburg door met een nieuwe single, meerdere livestreams, radio-optredens en uitverkochte seated shows.

Uit Arnhem komen de Dino Kids, een instrumentale band die klinkt als een experimentele surffilm on stage. Diepe grooves verses eigenzinnige gitaren omlijst door galm en fuzz. Als luisteraar wordt je heen en weer gesmeten tussen broeierige, hypnotiserende dekens van geluid. Dat alles in een omgeving van een muur van visuals.

De Achterhoekse twist komt van Marise, een geluid van een diepe contrabas, sferische gitaar, synths, elektronische drums, heldere teksten en een warme stem. Marise maakt Nederlandstalige electro pop. Haar teksten zijn een dagboek en verhalen over gedachten en gevoelens uit haar dagelijks leven. Ze schrijft over onzekerheden, angsten en de drukte in haar hoofd. Onderwerpen waar veel van haar leeftijdsgenoten niet over durven praten, juist daarom vindt Marise het belangrijk erover te zingen.
Dit concert vindt gezien de huidige covid-maatregelen plaats in de theaterzaal, houd de kanalen van de DRU in de gaten voor de laatste info en updates. 
← Naar overzicht

11 december - 20:00

DRU Industriepark, Ulft

7,50

Tickets > Naar website > Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland