Kies een regio

Live

Gelders Goed : FRÉ + Marise


Deze avond is onderdeel van Gelders Goed, een concertreeks met ervaren en nieuw talent. Deze avonden worden op locaties door de hele Achterhoek gebracht. 1 juni strijken we neer in de verborgen parel van Winterswijk, theater Astoria, met twee bands van formaat: FRÉ en Marise!

Marise

Het geluid van een diepe bas, sferische gitaar, dromerige synths, elektronische drums en een warmte stem in combinatie met koortjes. Marise maakt Nederlandstalige elektropop. Haar teksten zijn als een dagboek en gaan over de gedachten en gevoelens uit haar dagelijks leven. Ze schrijft over haar onzekerheden, angst, verdriet en de drukte in haar hoofd, maar ook over de dingen die haar inspireren, blij maken en een gelukkig gevoel geven. Grote inspiratiebronnen van Marise zijn: Eefje de Visser, Wende, Bon Iver en RY X

FRÉ

De in Doetinchem geboren en getogen zangeres, gitarist, songwriter en activist FRÉ maakt Engels en Nederlandstalige elektropop die de wereld van vandaag weerspiegelt. Haar heldere en krachtige stem komt rechtstreeks voor je hart terwijl je door Bon Iver-geïnspireerde klankwerelden dwaalt.

Theater Astoria

Theater Astoria is een prachtig gerestaureerd theater in art deco stijl. De perfecte setting voor deze avond.

Gelders Goed on Tour is een initiatief van DRU poppodium en Poppunt Achterhoek. Met steun en medewerking van: Fonds Podiumkunsten/ Provincie Gelderland / Cultuur en Erfgoedpact Achterhoek / Poppunt Gelderland / 3voor12 Gelderland.
Na de eerste reeks hebben de bands de mogelijkheid één nummer op te nemen in het poppodium van de DRU wat later uitgegeven zal worden op cassette.

← Naar overzicht

1 juni - 20:00

Theater Astoria Winterswijk

10

Tickets > Naar website > Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland