Kies een regio

Competitie

Finale Roos van Nijmegen


De Roos is dé competitie voor muzikaal talent uit Nijmegen. Al sinds 1986 maakt De Roos een belangrijk deel uit van de Nijmeegse muziekscene, en biedt de wedstrijd het perfecte podium voor ambitieuze beginnende bands met een eigen repertoire uit de regio Nijmegen. In drie voorrondes strijden muzikanten in Merleyn voor een plek in de finale, en dit zijn ze dan: de finalisten die zullen shinen in Doornroosje tijdens de finale!

Geenius
Geenius bestaat uit Daniël, Jonne, Flor, Pieter en Ravi: jonge muzikanten die samen zijn gekomen door hun liefde voor muziek. Ze zijn begonnen met jazz en funk covers spelen waarmee ze afgelopen zomerfeesten een te gekke show op de Kaaij hebben mogen spelen. Nu zijn ze begonnen met eigen muziek schrijven met als doel hun eigen album te maken met muziek waarin ze hun passie voor muziek kunnen uiten. De muziek die ze maken valt voornamelijk onder Jazz-Fusion muziek waarin je inspiratie van andere genres terug kunt horen, zoals Jazz, Soul, Funk en Rockmuziek.

Adrum
Pakkende melodieën, emotioneel aansprekende teksten, een unieke stem en 100% ambitieus, Adrum stopt de Nederlandse Hip-hop in een nieuw jasje met zijn vernieuwende en verfrissende sound. Hij heeft shows gedaan in onder andere Tivoli Utrecht, 013 Tilburg, Doornroosje Nijmegen en een hoop meer. Deze ex Herman Brood Academie student heeft veel te beloven.

Politie Warnsveld
Politie Warnsveld is niet voor de zwakhartigen. Geef jezelf de kans om door je as te klappen op onze ontembare energie. Met enge tunes, rake teksten maar vooral een stevige dosis dopamine pakken ze je bij de hand op weg naar de wonderlijke wereld van Pret-Ska! Zet je schrap, want het is een tsunami aan genot, een paardenmiddel waardoor je schuimbekkend het daglicht ooit weer hoopt te zien.

LODYNE
Geïnspireerd door o.a. Emo, Grunge, Post-Hardcore en Shoegaze projecteren LODYNE rauwe emoties, vertaald door ‘existentieel muzikaal geweld’. Gevoelens van intens mentaal onbehagen over levensvragen, wat resulteert in een visuele vertoning zonder enige opsmuk. Over de strakke en stevige instrumentale basis wordt gebruik gemaakt van dynamische vocalen, door middel van clean vocals, screams en rap.

← Naar overzicht

23 mei - 19:00

Doornroosje, Nijmegen

11

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland