Kies een regio

Live

Finale Parel van de Betuwe


Popcompetitie Parel van de Betuwe is terug op 8 april. Na twee Parelloze jaren (jaja, corona) gaan regionale artiesten weer ouderwets de strijd aan om die felbegeerde titel. Wie mag zich straks opvolger noemen van Deposit, de band die in 2019 als laatste tot Parelwinnaar werd gekroond?

Aan de 31ste jaargang doen de bands 6 Times A CharmRampspoedAlmost Everything en Velveteen Rabbit mee plus singer-songwriters Caya en Idle Hands.

Alle deelnemers krijgen straks maximaal 20 minuten speeltijd om de jury te overtuigen. De opdracht is niet alleen om binnen die tijd eigen werk te spelen, maar ook om zich goed te presenteren. Zo komt de jury tot een totaalscore.

De beloning bestaat uit een budget voor de band. De winnaar kan 300 euro besteden, de nummer twee 200 euro en voor de nummer drie is 100 euro gereserveerd. Ook de winnaar van de publieksprijs krijgt een budget van 100 euro. En dan is er de Gouden Koffer, de beloning voor de beste coversong die de artiesten naast hun eigen werk spelen. Na Madonna, Spice Girls en Justin Timberlake mogen ze nu los gaan op Britney Spears.

Koop je tickets hier!

← Naar overzicht

8 april - 19:30

de Gelderlandfabriek, Culemborg

€15,-

Tickets > Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland