Kies een regio

Live

Finale: Gelderse Ambassadeur voor de Vrijheid


Op donderdag 5 maart 2020 wordt de 1e Gelderse Ambassadeur van de Vrijheid gekozen!

Iedereen kent ze wel: de Nederlandse topartiesten die per helikopter langs de veertien Bevrijdingsfestivals gaan. Vanwege het bijzondere feit dat we dit jaar 75 jaar vrijheid vieren, komt er dit jaar ook een Gelderse Ambassadeur van de Vrijheid. Deze artiest krijgt de kans aankomende 5 mei zijn of haar muzikale boodschap te laten horen op verschillende festivals, met als hoogtepunt het officiële Bevrijdingsfestival in Wageningen met meer dan 100.000 bezoekers.

Tijdens deze finale spelen 4 artiesten een korte set voor de vakjury en het aanwezige publiek met daarin ook een speciale Song for Freedom. De winnaar mag zichzelf de eerste Gelderse Ambassadeur van de Vrijheid noemen en krijgt daarmee een optreden op het Sena Performers Stage Wageningen van Bevrijdingsfestival Gelderland in Wageningen en een tour langs andere festivals in Gelderland die dag. De artiest krijgt hiervoor, indien nodig, een eigen tourbusje ter beschikking, een professioneel videoverslag en een gagevergoeding.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door: het Prins Bernard Cultuurfonds, Popcultuur Wageningen, Poppunt Gelderland en Wageningen45.

← Naar overzicht

5 maart - 19:30

Theater Junushoff, Wageningen

Gratis

Naar website > Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland