Kies een regio

Demopanel

Drop It Like It’s Hot | Livestream Demopitch


Nieuw seizoen, nieuwe kansen: Drop It Like Itโ€™s Hot gaat weer van start met een reeks demopanels! Hier kun je iedere maand jouw song pitchen bij de crรจme de la crรจme van de Nederlandse muziekindustrie bestaande uit professionele artiesten, producers, radio dj’s, songwriters, programmeurs en labels. Drop it Like Itโ€™s Hot is de plek om nieuwe artiesten te ontdekken, verse songs te checken en de wijsheden van het panel tot je te nemen. Kijk op 31 maart om 19:30 mee met de livestream via de Popradar Music Support Facebook pagina.

๐—ช๐—ถ๐—น ๐—ท๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ผ๐—ฝ๐—ป๐—ฎ๐—บ๐—ฒ ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ธ๐—ฒ๐—ป?
Meedoen met je track? Dat doe je door je demo en EPK te mailen naar musicsupport@popradar.nl. We koppelen je aan de sessie waarin je track het beste past. Het panel van 31 maart bestaat uit:

– ๐—ฅ๐—ผ๐—ฏ๐—ถ๐—ป ๐—ฉ๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—บ๐—ฎ๐—ป (๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐˜‚๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ/๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—ผ.๐—ฎ. ๐—”๐—ฉ๐—” ๐—ก๐—ข๐—ฉ๐—”, ๐—ฆ๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—ป, ๐—ฃ๐—ฎ๐˜ ๐—ฆ๐—บ๐—ถ๐˜๐—ต, ๐—ง๐—ฒ๐—ฑ ๐—•๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐˜€)
Tracks maken, dat is wat Robin doet. Hits, met name. Elke dag, in zijn studio op de Haagse Binckhorst, alleen of bijvoorbeeld samen met Steen, Ava Nova, Willie Wartaal, Playground Zer0, Pat Smith, Caro Emerald of als Ted Beats. Heel soms zie je hem voorbij flitsen op zijn racefiets door het centrum, dan is hij onderweg naar de studio. Om hits te maken ja.
– ๐—™๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐—ธ๐—ท๐—ฒ ๐—•๐—ผ๐˜‚๐—บ๐—ฎ (๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ ๐—ผ.๐—ฎ. ๐—ฆ๐Ÿญ๐Ÿฌ, ๐—š๐—œ๐—”๐—ก ๐—ฒ๐—ป ๐—™๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐—ธ๐—ท๐—ฒ)
Froukje Bouma is artiestenmanager en eigenaar van MOTEL, waar ze onder andere het management van S10, Froukje en GIAN verzorgt. Ze begon haar carriรจre als festival producent in Noord-Nederland en werkte enkele jaren als artiestenmanager bij SPEC., waar ze Ronnie Flex, StukTV en Famke Louise managede.
– ๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ฎ ๐—•๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐˜† (๐—น๐—ฎ๐—ฏ๐—ฒ๐—น ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฅ๐—ผ๐˜๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—บ ๐—”๐—ถ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐˜€)
Marta Belay is 28 jaar en is momenteel actief als Label Manager bij independent muziek label Rotterdam Airlines Music Group, het muzieklabel van onder andere Jairzinho, Young Ellens, DODO, Slyzz & E11even en nog veel breder assortiment aan artiesten. Marta heeft de studie Media, Informatie en Communicatie afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Na het afronden van de opleiding is ze onder ander werkzaam geweest bij diverse labels en Buma Stemra.
← Naar overzicht

31 maart - 19:30

Online

Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland