Kies een regio

Workshop

Doornroosje X Other Echo


In samenwerking met Other Echo vindt er in Doornroosje op 2 september een workshop plaats met niemand minder dan Kubus. Een avond voor producers en liefhebbers van muziekproductie om van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

In deze workshop, gehost door Kaap, a.k.a. Robbert van der Bildt, leert de legendarische Zwolsche producer Kubus – bekend van klassiekers als ‘Microphone Colossus’ en ‘Buiten Westen’ – je hoe je op een intuïtieve manier percussie en drums voor je tracks maakt door middel van hardware. Op basis van een set-up met modulaire synthesizers and sequencers, beschrijft hij zijn werkwijze, hoe hij op een fluïde, inspirerende manier produceert. Daarnaast laat hij een aantal tricks of the trade zien die hij heeft opgepikt in zijn lange en gewaardeerde carrière.

Onderwerpen die deze avond aan bod komen:
• Creativiteit en inspiratie
• Hardware walkthrough
• Het proces van het produceren van drums en beats
• Layering
• Gear syncing via audio pulsing
• Sound design

Het tweede deel van de avond bestaat uit een live feedbacksessie met Kubus en Kaap. In deze sessie kun je je eigen track over de knallende PA van Doornroosje luisteren en direct feedback ontvangen van het duo.

Wil je hieraan meedoen? Stuur een (download)link van jouw track voor 2 september op naar info@other-echo.com en kom op 2 september naar Doornroosje!

Je kan de workshop online volgen via www.other-echo.com of live in Doornroosje. De feedbacksessie is enkel live, dus om hieraan mee te doen moet je aanwezig zijn bij het event.

← Naar overzicht

2 september - 19.30u

Doornroosje

€ 7,50

Naar website > Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland