Kies een regio

DJ Contest

Don’t Be Shy


DJ-talenten opgelet! Wil jij je DJ-skills verder opschroeven door vette masterclasses te krijgen van professionals uit het vak? En heb je altijd al live voor publiek op een poppodium willen staan? Don’t be Shy en meld je aan voor dé DJ Contest van Harderwijk en omstreken!

Op vrijdag 14 oktober organiseert Poppodium Estrado in samenwerking met DJ Robin Gerritsen een DJ contest. DJ-talenten uit Harderwijk en omstreken kunnen zich aanmelden om na meerdere workshops van DJ Robin Gerritsen himself én een masterclass niemand minder dan Chris Deluxe op het podium van Estrado met elkaar de strijd aan te gaan.

DJ Robin Gerritsen host de avond en zorgt daarnaast ook voor een vette show met artiesten waarmee hij samenwerkt uit de muziekwereld. Hij weet als geen ander hoe je een feestje moet bouwen. De lekkerste nummers komen voorbij. Urban, top40 hits, Hip Hop, Latin en Reggeaton: you name it, DJ Robin Gerritsen draait het!

Niet zomaar een DJ contest dus… Deze show wil je niet missen! Scoor nu snel jouw tickets!

Don’t be Shy en meld je aan!
Ben jij tussen de 15 en 20 jaar oud? Heb jij een liefde voor draaien? Wil jij je vaardigheden als DJ verder ontwikkelen en sta jij te popelen om op een podium voor live publiek te performen? Grijp dan deze unieke kans!
Meld je vóór 1 september 2022 via dit aanmeldformulier aan. Ben jij één van de vier lucky ones? Dan win jij:

🔹  Twee workshops van DJ Robin Gerritsen;

🔹  Eén masterclas van Chris Deluxe;

🔹  10/15 minuten draaitijd voor publiek tijdens de DJ Contest op vrijdagavond 14 oktober 2022 in Poppodium Estrado in Harderwijk;

🔹  Kaarten voor de hele klas om aan te moedigen (max 30 kaarten per DJ);

Wie weet win jij de titel “Winnaar beste DJ – Don’t be Shy DJ Contest 2022”. Let the battle begin!

← Naar overzicht

14 oktober - 20.30

Estrado, Harderwijk

5,50

Tickets > Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland