Kies een regio

Masterclass

De Nieuwe Notie Masterclass: Gaétan van de Sande


De Nieuwe Notie is hét hiphopplatform voor talentvolle rappers, beatmakers en vocalisten uit Oost-Nederland. Op woensdag 29 juni organiseren zij een masterclass voor hun selectie en geven jou de kans hier ook gratis bij te zijn! Om 19:00 is niemand minder dan Gaétan van de Sande te gast voor deze masterclass in Luxor Live. Hij heeft een absolute neus voor het vinden van hiphoptalent en wordt vaak omschreven als een van de meest invloedrijkste mensen in de hiphopscene.

Gaétan van de Sande

Gaétan was tot voor kort Head of Label bij muzieklabel Trifecta, het label dat werkt met Boef, Famke Louise, $hirak en ICE. Ook werkte hij eerder bij SPEC, zijn eigen label en was hij betrokken bij de oprichting van events als Encore.

Masterclass

Tijdens de masterclass licht Gaétan toe hoe de geldstromen rond een artiest lopen, deelt hij praktische insidertips over hoe je een carrière opbouwt in de hiphopscene en is er de gelegenheid om zelf vragen te stellen. De masterclass vindt plaats van 19:00 – 20:00 in de bovenzaal van Luxor Live in Arnhem, je kunt vrij binnenlopen.

Growe

Na afloop kun je in dezelfde zaal blijven hangen voor de allereerste editie van Growe. Growe is een gloednieuwe clubavond voor iedereen die houdt van hiphop, afro, R&B en dancehall. Niet alleen voor de liefhebbers, maar ook voor de makers! Check hier alle info en de line-up!

← Naar overzicht

29 juni - 19:00

Luxor Live, Arnhem

Gratis

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland