Kies een regio

Kennis & netwerk

De Geluidstafel


Wil je sparren over het schrijven van die ene song? Mist er nog iets in dat refrein, maar je weet niet wat het is? Laat je werk horen tijdens De Geluidstafel op woensdag 12 april en ontvang direct feedback van andere muzikanten. 

How To Feedback?

Het werkt zo: jij stuurt een track in, of neemt je instrument mee om deze live op te voeren, en laat deze op de avond van 12 april horen in het café van De Basis. Samen gaan we je vraag beantwoorden en krijg je tips van andere muzikanten die misschien ook met een eigen muzikaal vraagstuk zitten. In een veilige omgeving luisteren en kijken we naar elkaars werk en geven we feedback, want wie weet heeft een andere muzikant dé gouden tip die jou vooruit helpt. Wil je liever gewoon komen luisteren en feedback geven? Dan kan ook! Zolang het maar nuttige feedback is die met respect wordt geuit.

Je vraag kan over een breed scala aan onderwerpen gaan, zoals songwriting, songmixing, mastering, productie, vormgeving of inhoudelijk/artistiek. Binnen anderhalf uur beluisteren en bekijken we zoveel mogelijk werk. Komt jouw werk niet aan bod? Geen zorgen, we nemen het gewoon mee naar de volgende Geluidstafel.

Schrijf je nu in via de website van De Basis en kom luisteren!
← Naar overzicht

12 april - 19.30

De Basis, Nijmegen

Gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland