Kies een regio

Kennis & netwerk

De Geluidstafel


Wil je sparren over het schrijven van die ene song? Mist er nog iets in dat refrein, maar je weet niet wat het is? Laat je werk horen tijdens De Geluidstafel op dinsdag 17 oktober en ontvang direct feedback van andere muzikanten. 
Het werkt zo: jij stuurt een track in, of neemt je instrument mee om deze live op te voeren, en laat deze op de avond van dinsdag 17 oktober horen in het café van De Basis. Vervolgens krijg je tips van andere muzikanten en krijg je antwoorden op jouw vragen. In een veilige omgeving wordt gekeken en geluisterd naar elkaars werk en feedback gedeeld, want wie weet heeft een andere muzikant dé gouden tip die jou vooruit helpt. Wil je liever gewoon komen luisteren en feedback geven? Dan kan ook! Zolang het maar nuttige feedback is die met respect wordt geuit.

Je vraag kan over een breed scala aan onderwerpen gaan, zoals songwriting, songmixing, mastering, productie, vormgeving of inhoudelijk/artistiek. Binnen anderhalf uur wordt zoveel mogelijk werk behandeld. Komt jouw werk niet aan bod? Geen zorgen, dan gaat het mee naar de volgende Geluidstafel.

Schrijf je nu via https://debasisnijmegen.nl/de-geluidstafel in en kom luisteren!
← Naar overzicht

17 oktober - 19.30

De Basis, Nijmegen

Gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland