Kies een regio

Kennis & netwerk

De Geluidstafel


Wil je sparren over het schrijven van die ene song? Mist er nog iets in dat refrein, maar je weet niet wat het is? Laat je werk horen tijdens De Geluidstafel op dinsdag 27 juni en ontvang direct feedback van andere muzikanten. 

Het werkt zo: jij stuurt een track in, of neemt je instrument mee om deze live op te voeren, en laat deze op de avond van dinsdag 27 juni horen in het café van De Basis. Samen met de andere aanwezigen beantwoorden we je vraag en krijg je tips van andere muzikanten die misschien ook met een eigen muzikaal vraagstuk zitten. In een veilige omgeving wordt geluisterd en gekeken naar elkaars werk en feedback gegeven, want wie weet heeft een andere muzikant dé gouden tip die jou vooruit helpt. Wil je liever gewoon komen luisteren en feedback geven? Dan kan ook! Zolang het maar nuttige feedback is die met respect wordt geuit.

Je vraag kan over een breed scala aan onderwerpen gaan, zoals songwriting, songmixing, mastering, productie, vormgeving of inhoudelijk/artistiek. Binnen anderhalf uur wordt zoveel mogelijk werk beluisterd en bekeken. Komt jouw werk niet aan bod? Geen zorgen, dan wordt het meegenomen naar de volgende Geluidstafel.

Meer info & aanmelden

Check de site van De Basis voor meer info

← Naar overzicht

27 juni - 19.30

De Basis, Nijmegen

Gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland