Kies een regio

Cursus

Crash Course Artist Management


Van 22 tot en met 26 februari 2021 deelt Musickness, het managementkantoor van o.a. Balthazar, Tamino, Eefje De Visser en dEUS, haar expertise met iedereen die meer zicht wil krijgen op wat artist management inhoudt. Deze cursus wordt georganiseerd door onze Belgische collega’s van VI.BE maar is geheel gratis en online te volgen, ideaal dus!

De artiestenmanager, een van de meest tot de verbeelding sprekende banen in de muziekindustrie. Zijn of haar baan mag de afgelopen decennia dan misschien grondig veranderd zijn, de manager blijft wel dé spil in de carrière van een artiest. Dat weten ze bij Musickness maar al te goed: het managementkantoor ondersteunt al meer dan 25 jaar bands en artiesten als dEUS, Admiral Freebee, Eefje De Visser, Balthazar, Tourist LeMC, Tamino en vele anderen.

Dit staat je te wachten

In 5 webinars en Q&A-sessies kom je meer te weten over de verschillende strategische, juridische en zakelijke knopen die elke artiest en haar/zijn management moet zien te ontwarren. Onmisbare info, geïllustreerd met een pak real life voorbeelden! De volgende onderdelen staan op het programma:

-22 februari: Wat is muziekmanagement?
-23 februari: Label & publishing
-24 februari: Artist branding, content & social media
-25 februari: Financiën, budgettering en costing
-26 februari: Live-strategie en A&R

Meedoen is gratis, inschrijven wel verplicht.

Meer info vind je hier.

← Naar overzicht

22 februari - 12:00

Online

Naar website > Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland