Kies een regio

Online kennis & netwerk

CLUB NML // Online: Songwriting-Sessie #1


Deze editie van CLUB NML // Online staat in het teken van het songwriting-proces.

We zitten thuis en dat betekent: tijd om te werken aan nieuwe songs. In deze eerste editie van de serie Songwriting Sessies nodigt de host een opvallende muziekschrijver uit om op zoek te gaan naar inspirerende manieren om het schrijfproces aan te vliegen. Waar haal je inspiratie vandaan? Hoe ga je om met writersblock? En hoe ontdek je je eigen sound? Ontdek wat jij kunt doen om je schrijfdrang te voeden en nieuw werk te laten bloeien.

Het panel van deze editie wordt bekend gemaakt in het Facebook-event en op Instagram (www.instagram.com/de_cooperatie). Heb je al een specifieke vraag die de host absoluut niet mag overslaan? Laat het dan even weten tijdens je aanmelding!

CLUB NML // Online is hét online kennis- en netwerkevenement van De Coöperatie voor aanstormende artiesten en muziekprofessionals. Wij maken het jou zo makkelijk mogelijk om in contact te komen met gevestigde makers en doorgewinterde muziekprofessionals. Elke editie worden een of meerdere experts geselecteerd om een nieuw onderwerp te bespreken.

Alle info op een rijtje:
– Datum: 27 mei 2020
– Locatie: even aanmelden via het formulier: https://decooperatie.net/inschrijvingsformulier-club-nml/
– Scherm aan: 20.30 uur
– Meedoen = gratis (Aanmelden is wel noodzakelijk)

← Naar overzicht

27 mei - 20.30

Online

Gratis

Naar website > Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland