Kies een regio

Online kennis & netwerk

CLUB NML // Online : Mentale uitdagingen in tijden van Corona


Allemaal hebben we te maken met de gevolgen en de obstakels van de Corona crisis. Welke mentale uitdagingen kom je tegen als je werkzaam bent in de muziek? Op welke manier pak je het ritme op nu shows en releases zijn afgezegd? Hoe blijf je productief? En hoe bouw je – juist nu – aan jouw muzikale carrière?

Tijdens de livestream gaat host Anna Oosterling (Get Your Act Together en Herman Brood Academie) op onderzoek uit hoe we onze mentale gesteldheid kunnen behouden. Samen met een panel van experts bestaande uit Esther van der Poel (PACCT), Nils Stok (Stok Performance), Sjoerd Raaijmakers (Sured) en Frank Wienk (BINKBEATSmusic) hebben zij het met jou over het behouden van je mentale gezondheid als artiest en muziekprofessional.

Heb je al een specifieke vraag die onze host absoluut niet mag overslaan? Laat het dan even weten tijdens je aanmelding!

CLUB NML // Online is hét online kennis- en netwerkevenement van De Coöperatie voor aanstormende artiesten en muziekprofessionals. Wij maken het jou zo makkelijk mogelijk om in contact te komen met gevestigde makers en doorgewinterde muziekprofessionals. Elke editie selecteren we een of meerdere experts om een nieuw onderwerp te bespreken.

Alle info op een rijtje:
– Datum: 29 April 2020
– Locatie: even aanmelden via het formulier:
https://decooperatie.net/inschrijvingsformulier-club-nml/
– Scherm aan: 20.30 uur
– Meedoen= gratis (Aanmelden is wel noodzakelijk)

← Naar overzicht

29 april - 20:30

Online

Gratis

Naar website > Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland