Kies een regio

Live

Café Merleyn: Key May String Trio en Miriam Moczko


Voor de komende drie weken, vanaf 12 februari, gooit Café Merleyn iedere zaterdag van 19.00 tot 01:00 uur hun deuren open als muziekcafé. Met acts van Schuum op het programma wordt je weekend weer gevuld met livemuziek, zoals vanouds. Zo voelt Merleyn weer even als de Merleyn die we kennen.

Op 26 febrauri staan Key May String Trio en Miriam Moczko op het programma.

Key May String Trio
Na deze voor iedereen toch wat eenzame tijden, geeft Key May String Trio je graag een muzikale knuffel! Met als basis akoestische gitaar, cello, contrabas en meerstemmige zang vraagt de band aandacht voor thema’s die ons allemaal raken. Hoe vinden we weer meer verbinding met de buren, en niet alleen via hun wifi? En hoe blijven we gezond in een veeleisende wereld die nooit offline is? Eindelijk weer live, laat je omarmen door warme harmonieën, krachtige zang en gevoelige snaren.

Miriam Moczko
Miriam Moczko brengt in april 2022 haar conceptalbum HEIMAT uit. Een album over je thuis voelen en wat dat eigenlijk betekent. Gekoppeld aan het verhaal van Miriams ouders en voorouders, die hun wortels hebben in een stukje Polen dat voor WOII nog Duitsland was, nodigt Miriam je uit naar je eigen familiegeschiedenis te kijken. Waar kom je vandaan? En wat neem je mee uit de vele generaties voor je? Voor Miriam is dit een verhaal waarin WOII en de gevolgen ervan vervlochten liggen. In haar nieuwe album wordt de thematiek universeel en zal het ieder op een eigen manier raken. HEIMAT laat zich omschrijven als hoopvolle Indie Folk. Als multi-instrumentalist koos Miriam de altviool (bespeeld als gitaar) gecombineerd met een loopstation en zang.

Entree is nog steeds gratis en reserveren is niet nodig.  Wel is het aantal tafeltjes beperkt!

← Naar overzicht

26 februari - 19:00 - 01:00

Café Merleyn

Gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland