Kies een regio

Kennis & Netwerk

Booster Line-up Reveal


Op woensdag 7 februari staat Enschede in vuur en vlam, want het langverwachte ‘Booster Line-up Reveal’ evenement is er! Duik in de wereld van ongeëvenaard talent en laat je verrassen door wat de toekomst van de muziek te bieden heeft.

Ontdek de line-up van Booster 2024

Tijdens de line-up reveal onthult Booster de artiesten van morgen, en jij hebt de primeur om hun opkomst live te beleven! Vanaf 18:00 uur openen de deuren van het Metropool Muziekcafé in Enschede en om 18:30 trapt de avond af met een workshop van ‘The Livecoaches’. Na afloop van de workshop om 20:00 is het moment daar en wordt de showcase line-up voor Booster 2024 bekend gemaakt!

Workshop ‘The Livecoaches’

Duik in de wereld van live-optredens en verbeter je vaardigheden met de exclusieve workshop van ‘The Livecoaches’ aangestuurd door Vincent de Raad en Melanie Esther. Een unieke kans om kennis te vergaren en je talent naar nieuwe hoogten te tillen.

Sluit de avond af in stijl met de Monkeyjam!

Laat je muzikale skills zien in de ongedwongen sfeer van de ‘Monkeyjam’ die om 20:30 begint. Een feest van creativiteit waar artiesten samenkomen en improviseren, en waar het publiek deel wordt van een levendige muzikale ervaring.

Toegang tot deze avond is gratis! Dus nodig je vrienden uit, laat je verrassen en omarm de veelbelovende artiesten die klaarstaan om met hun muziek de wereld vooruit te stuwen. Tot dan!

← Naar overzicht

7 februari - 18.00

Metropool Muziekcafé, Enschede

Gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland