Kies een regio

Kennis & netwerk

Basiscursus Social Media


Welke social media-kanalen passen bij jouw doelgroep? Wat is een contentkalender? En hoe kun je adverteren op social media? In deze cursus leer je in twee avonden hoe je social media passend kunt inzetten voor jouw project of organisatie.

Programma

De eerste avond ligt de focus op het maken van jouw social media-strategie. Welke social media-kanalen passen het beste bij jouw organisatie en wat is je doelgroep? Hoe zorg je ervoor dat je berichten landen bij je huidige publiek en hoe zorg je voor nieuw publiek via social media? De tweede avond is gericht op de meer technische kant van social media. We gaan in op het koppelen van kanalen, het plaatsen van advertenties en het goed inzetten van budgetten. Welke content promoot je op welk tijdstip en voor welk bedrag?

Voor wie

Deze cursus is voor makers en mogelijkmakers, zoals beginnende marketeers, die de basis van social media onder de knie willen krijgen. Heb je ook behoefte aan meer handvatten over hoe je zelf content maakt voor social media? Bekijk dan ook de workshop over content creëren met je telefoon! Deze workshop kan als aanvulling op de Basiscursus social media gevolgd worden of als los onderdeel.

Na de cursus:

  • heb je meer inzicht in hoe je berichten bij je huidige publiek landen;
  • weet je hoe je nieuw publiek via social media bereikt;
  • weet je hoe je advertentiebudget op een efficiënte manier inzet.
← Naar overzicht

1 november - 19.30

Arnhem / Nijmegen

€50,-

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland