Kies een regio

Kennis en netwerk

Basiscursus Fondsenwerving


Heb jij een concreet of nog vaag idee voor een evenement of een kunst-/ cultuurproject waar je subsidie voor aan wilt vragen, maar je weet niet waar je moet beginnen? Schrijf je dan in voor onze Basiscursus Fondsenwerving.

PROGRAMMA
In deze basiscursus ga je aan de slag met het concretiseren van je idee en word je stap voor stap meegenomen om dit idee te formuleren in een plan, het maken van een bijbehorende begroting, het bepalen van je marketingstrategie en het vinden van de juiste fondsen.

VOOR WIE
Voor iedereen die wel eens een subsidie moet of wil gaan aanvragen. Het is wel belangrijk een plan of project te hebben waar je het geleerde gelijk in de praktijk kunt brengen. Er wordt tussen de cursusdagen namelijk huiswerk opgegeven en de cursus is het effectiefst als je daar met aandacht aan werkt.

OVER DE TRAINER(S)
De cursus wordt geleid door Jessica de Jaeger die veel ervaring heeft in het werven van fondsen en het begeleiden van ‘cultureel ondernemers’.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Data: 19 september, 3 oktober, 17 oktober, 31 oktober en 14 november
Tijd: 19:30 – 21:30
Kosten: €125 excl. 21% BTW. Zijn de kosten een probleem? Via Werktuig PPO kun je een aanvraag indienen voor medefinanciering van deze training. Lees hier meer over de voorwaarden.
Locatie: 19 september, 17 oktober en 14 november bij De Transformatie-Plaats (Van Oldenbarneveldtstraat 94-15, Arnhem), 3 oktober en 31 oktober bij De Basis (Groenewoudseweg 322, Nijmegen).
Aantal deelnemers: minimaal 8, maximaal 12. Per initiatief kunnen maximaal 2 deelnemers de cursus volgen.
Deadline aanmelden: 13 september 

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie? Neem dan contact op met Jessica de Jaeger (programma coördinator en trainer van deze cursus) via jessica@schakel025.in.

← Naar overzicht

19 september - 19:30 – 21:30

De Transformatie-Plaats, Arnhem en De Basis, Nijmegen

€125,-

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland