Kies een regio

Kennis en netwerk

ArtEZ Popacademie; Informatieavond UrbanPop


De ArtEZ Popacademie in Enschede verzorgt een keuzeprofiel UrbanPop. Voor een pilot is de Popacademie op zoek naar toptalent in de UrbanPop dat níet op ArtEZ studeert, om daar gratis bij aan te sluiten! Binnen ArtEZ UrbanPop ligt de nadruk op maken, produceren, recorden, publiceren, netwerken en bouwen aan jouw eigen profiel als urban-/pop-artiest of producer. Deze pilot neemt je gratis mee door het hele land en brengt je middels diverse writing camps in contact met andere urban- en popartiesten, producers en nieuwe netwerken.

Wil je meer weten? Schrijf je dan in voor één van de online informatie-bijeenkomsten, en kom te weten hoe het jaar er precies uit gaat zien en wat je moet doen om je aan te melden. Belangrijk om alvast te weten: het is geen fulltime studie, dus eventueel goed te combineren met werk of een studie!

De online informatie avonden worden via Zoom gegeven op 7 juli, 14 augustus en op 25 augustus, aanvang 20.00 uur. Na aanmelding ontvang je een Zoom-link om deel te kunnen nemen aan de online sessie.

Meld je hier aan!

← Naar overzicht

25 augustus - 20:00

Online

Gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland