vraag

Funkrock band zoekt vocalist in Nijmegen/Arnhem

Vooralsnog naamloze funkrock band uit Nijmegen is op zoek naar een vocalist. Op het moment bestaan we uit een gitarist, bassist en drummer (leeftijd tussen de 20-30 jaar). We spelen al geruime tijd samen en zijn op zoek naar iemand die een project voor langere tijd aan wil gaan en samen met met ons wil jammen, plezier hebben en onze muzikaliteit verder ontwikkelen. We hebben een breed scala aan ideeën klaarliggen die we uit willen werken om naar optredens toe te werken, en zijn momenteel demo’s hiervan aan het opnemen.

Qua stijl bevinden we ons tussen funk en (hard) rock in. Inspiraties van ons zijn de Chili Peppers en Funkadelic, en daarnaast (onder andere) Jamiroquai, Tool, Prince, Jimi Hendrix, Victor Wooten, Pearl Jam, Nirvana, Sly & the Family Stone, Stanley Clarke, Led Zeppelin en Talking Heads.

We zijn op zoek naar iemand die een sterke affiniteit heeft het genre, en interesse heeft om zelf muziek te schrijven. Hierbij leggen we veel nadruk op spontaniteit, veel van onze muziek ontstaat en wordt verder ontwikkeld tijdens jams. Er is veel ruimte voor jou om jouw rol in te vullen op een manier die bij jou past. Je bent welkom om bij jams spontaan mee te doen, maar als je liever luistert en thuis schrijft is dat ook goed. De ideeën voor nummers die we nu klaar hebben liggen bieden veel ruimte voor jou om je creativiteit in kwijt te kunnen; er is veel flexibiliteit om dingen aan te passen afhankelijk van jouw input.

We repeteren op het moment wekelijks in Arnhem en willen uitbreiden naar twee keer per week wanneer mogelijk (soms in Nijmegen). Spreekt dit je aan, dan horen we graag van je! Je kunt ons bereiken met een berichtje naar 06-21166262 of via email naar david_leeftink@hotmail.com

– David Leeftink

← Naar overzicht

Meer vraag & aanbod

Ook een oproep plaatsen?

Plaats bericht

Laat hier je oproep achter

Vul hier in:
- Waar je naar op zoek bent
- In welke regio
- Hoe je te bereiken bent

Selecteer hier of het een vraag of een aanbod is.

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland