Kies een regio

Live

Gelders Goed: Rats and Daggers / The Cool Trick / Donder


Deze avond is onderdeel van Gelders Goed, een concertreeks met ervaren en nieuw talent. Deze avonden worden op locaties door de hele Achterhoek gebracht. Zondagmiddag 15 oktober strijkt de reeks neer in Home Eibergen met drie bands uit de punk/rock hoek: Rats and Daggers, The Cool Trick en DONDER !

THE COOL TRICK staat bekend om hun strakke live-optredens en hun catchy punkrock nummers. Hun muziek is geïnspireerd door punkbands zoals The Ramones, Descendents en Teenage Bottlerocket, maar ze hebben ook een unieke sound die eigen is.

DONDER brengt punkrock en Achterhoekse streektaal samen. Ze spelen eerlijke nummers over vallen en opstaan, ergernissen en getelde zegeningen. Een DONDERshow is puur, authentiek en intens…recht in je DONDER!

RATS AND DAGGERS is en powertrio dat de vlijmscherpe rand tussen heavy en punk op zoekt. Rats and Daggers concentreert de slagkracht van IDLES, de schwung van QOTSA en de schijt-aan-alles attitude van Amyl and The Sniffers tot rappe punkrock projectielen die de moshpits ter plekke doen aanzwellen. Live zijn zij zowel ontwapenend als exceptioneel expressief en spelen zij met een energie die zo oprecht uit de tenen komt dat zij in een vlammende set ieder een momentele zo nodige toevlucht bieden uit hun dagelijkse sleur.

Gelders Goed on Tour is een initiatief van DRU poppodium en Poppunt Achterhoek Met steun en medewerking van: Fonds Podiumkunsten/ Provincie Gelderland / Cultuur en Erfgoedpact Achterhoek / Poppunt Gelderland / 3voor12 Gelderland/ De Bandjesfabriek.
Na de eerste reeks hebben de bands de mogelijkheid één nummer op te nemen in het poppodium van de DRU wat later uitgegeven zal worden op cassette.

 

← Naar overzicht

15 oktober - 14:30

Home, Eibergen

gratis

Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland